A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 Глухівської міської ради Сумської області

Дата: від до Скинути

Вітаємо

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ МАЛЮНКІВ ДЛЯ УЧНІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ "ЗАОЩАДЖУЮ НА МРІЮ".

13:39 06.12.2023

Міні - казочка "Гостя з минулого" до Дня св.Миколая

6 грудня до Дня св.Миколая для учнів 1- 4 класів аматорами учнівського парламенту відбулася повчальна міні - казочка "Гостя з минулого" та невеличка розважальна програма зі св.Миколаєм. Велика подяка нашим незамінним активістам. Усіх зі святом! Нехай Вам щастить.

12:58 06.12.2023

Паперовий літак в техніці оригамі до Дня Дня Збройних Сил

6 грудня в Україні відзначають День Збройних Сил — свято, яке від часу його заснування тридцятиліття тому завжди зустрічали з гордістю та пошаною. Сьогодні класний керівник 3-Б класу Шумара Н.М. для здобувачів освіти провела вікторину до Дня Збройних Сил, на якому діти виготовляли паперовий БАЙРАКТАР в техніці оригамі.

12:20 06.12.2023

День святого Миколая – найочікуваніше свято для дітей. 

День святого Миколая – найочікуваніше свято для дітей.    Особлива святкова атмосфера надихає на добрі вчинки. З'являється бажання ділитись своєю радістю з оточуючими.  Так і зробили вихованці ЗДО філії Глухівський НВК: ДНЗ-ЗОШ І ступеня №5 Глухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №6.

11:18 06.12.2023

Майстер-клас

День Святого Миколая - одне з головних та найулюбленіших зимових свят у дітей. Кожна дитина у цей день сподівається на маленьке диво і з нетерпінням його чекає. Саме тому, у переддень казкового свята, дівчатка 2-Г класу Глухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів #6, вихованці гуртка " Я пізнаю світ" МЦПО ( керівник Ірина Чала) відвідали надзвичайний майстер-клас по розпису святкових пряників. Під час захоплюючого кулінарного заняття, дітки, за допомогою кольорової глазурі, якою оздоблювали смаколики, відчули себе не тільки справжніми художниками, а й втілили в життя свої яскраві фантазії. Дівчатка оздобили печиво для себе та для наших захисників. Щиро вдячні керівникам гуртків МЦПО Лидия Кирпичко та Ірина Чала за смачний та яскравий майстер-клас!

14:49 05.12.2023

До Дня Збройних сил України та Дня Волонтера

До Дня Збройних сил України ( 6 грудня) та Дня Волонтера ( 5 грудня) учні школи (2і та 7і класи) долучились до цих дат, а саме: намалювали малюнки,написали листи воїнам, які знаходяться на передовій.Дякуючи нашому волонтеру Мірошниченко Світлані Юріївні, яка допомогла в організації. Волонтерство — це передусім можливість впливати на те, що відбувається довкола, ініціювати власні проєкти та змінювати країну. Коли люди стають волонтерами, вони не лише отримують нагоду проявити себе, здобути нові знання і навички, а й намагаються зробити життя інших кращим. «Будь тією зміною, яку хочеш бачити у світі!» — казав Магатма Ґанді, а один зі шляхів змін — волонтерство. Допомагаючи іншим, ми ініціюємо позитивний рух в суспільстві, беремо на себе відповідальність за те, що відбуваються довкола, та надихаємо людей на творення добра.

14:47 05.12.2023

Майстер-клас

Свята наближаються! Напередодні Дня святого Миколая учні 7-Б класу (класний керівник Білоус К.О.) відвідали Глухівське професійне училище. Діти приготували найулюбленішу страву! А потім смакували власними виробами в дружній компанії однокласників.

20:18 04.12.2023

Відпочинок

Перші дні зими - це завжди початок чогось нового, чарівного та очікуваного. Це час, коли ми можемо загадати бажання, вірити у диво та мріяти про краще❄️❄️❄️ .  Учні 5-В класу, радіють снігу❄️❄️❄️

16:45 04.12.2023

Вітаємо

Щиро вітаємо Нестерчука Іллю учня 5-В класу , якого відзначили нагородою Обласної федерації футболу " Кращий гравець команди Чемпіонату Сумської області".

16:44 04.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень