A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 Глухівської міської ради Сумської області

Дата: від до Скинути

ВІТАЄМО!

Вітаємо учня 4-Б класу Лихошапка Павла, за зайняте І місце у чемпіонаті СК "Ринг+Татамі" з кік - боксингу. Молодець! Так тримати!

11:08 08.01.2024

Похід до бібліотеки

"Татко піде в магазин, бабця – до аптеки.        Я ж збираюся в похід ДО БІБЛІОТЕКИ.        Вперше сам сьогодні йду! Я – школяр! Дорослий!        Там цікаві книжечки ждуть мене у гості…” Учні 1 - В класу під час зимових канікул відвідали міську бібліотеку. Дякуємо Любові Дмитровні та іншим працівникам цього закладу за цікаве та пізнавальне  дозвілля.

18:02 03.01.2024

Вітаємо!

Вітаємо Слепиніна Єгора, учня 5-А класу,з отриманням медалі за участь у новорічному турнірі з футболу. Нових досягнень тобі та звершень!

10:24 30.12.2023

Зустріч з представниками Шосткинського районного управління ДСНС України в Сумській області

29 грудня у Глухівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №6 представниками Шосткинського районного управління ДСНС України в Сумській області лейтенантами Самусем І.В. та Копильченком В.В. проведено бесіду з працівниками закладу освіти на тему "Вибухонебезпечні предмети. Пожежна безпека. Безпека при проведенні різдвяних та новорічних свят".

14:37 29.12.2023

100 днів у школі

Першокласники разом з батьками та освітянами з команди #smartkids (1-А клас) відзначили свій перший спільний рекорд - #100_днів_у_школі. П'ять команд учнів на чолі з волонтерами-батьками досліджували "Квест-мі100", курсуючи від станції до станції та виконуючи завдання на основі вивченої за період 100 днів інформації.

11:37 29.12.2023

Цікаві канікули

Найдобрішу мудрість Святого Миколая переймали учні 1-А класу (класний керівник Карпицька О. В.) під час вистави, яку підготували вихованці Глухівського МЦПО. Діти вчилися бути чесними, порядними, щирими. Першокласники грали в ігри та отримували смачні мотиваційні подарунки.

11:35 29.12.2023

Handmade

Ялинкову прикрасу "Зірка" виготовили своїми руками учні 1-В класу, відвідавши студію "Handmade ". Як виявилося, можна зробити чарівні прикраси без великих фінансових та фізичних затрат.  Вони яскраві та оригінальні, тож обов’язково піднімуть  настрій перед зимовими святами. Для малечі це може стати чудовим новорічним ритуалом та нагодою зробити свій внесок у створення святкової атмосфери.  Дякуємо Катерині Лук'яновій за цікаве та корисне дозвілля.

10:52 29.12.2023

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ Здобувачі освіти 8-В, 9-А, 9-В та 9-Г класів Глухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 під керівництвом учителів трудового навчання Білевщука Ю.А., Абрамчука О.М. долучилися до виготовлення окопних свічок. А дівчатка 5-В класу під керівництвом учителя трудового навчання Худан Т.Г. виготовили патріотичні браслети та обереги. Усе передали нашим хлопцям на передову. Окопні свічки – це наш спосіб передати тепло захисникам, а браслети та обереги, як символ захисту та найшвидшої перемоги та повернення додому.

12:06 28.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень