A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 Глухівської міської ради Сумської області

Сторінка на стадії наповнення.

Дата: від до Скинути

Всесвітній день авіації та космонавтики

12 квітня учасники освітнього процесу філії Глухівський НВК: ДНЗ -ЗОШ І ступеня №5  до Всесвітнього дня авіації та космонавтики здійнили "космічні подорожі" під час яких діти не тільки дізнались більше про космос та Україну, як космічну державу, але й моделювали  Сонце, космічні апарати та уявляли себе на місці космонавтів.

15:25 12.04.2024

Всесвітній день авіації та космонавтики

12 квітня все людство відмічає Всесвітній день авіації та космонавтики. Це свято з'явилось на честь першого польоту у космос людини і тим самим воно підкреслює нестримну жагу людського роду до пізнання нових знань. Своїми знаннями про Всесвіт обмінялись на різновіковому заході ( вчитель Самощенко Л.О.) учні 11-Б та 6-В класів. Старшокласники підотуували для шестикласників змістовну презентацію про космос та цікаві завдання. А ті у свою чергу познайомили одиннадцяткласників із різними моделями Сонячної системи.

12:58 12.04.2024

Уроки інформатики

Комп'ютери міцно увійшли в життя не тільки дорослих, а й дітей. Дорослі ламають голову, як зробити використання гаджетів дитиною більш корисним, показати, що ноутбук потрібен не тільки для ігор і перегляду роликів. Уроки інформатики для дітей  - це альтернатива пасивному споживанню контенту та старт до активної роботи творця цифрового світу, розвиток їхніх творчих здібностей та потенціалу.  За новою програмою вивчення алгоритмізації та програмування - обов’язковий компонент шкільного курсу інформатики і розглядається у кожній паралелі, починаючи з другого класу. Ефективним засобом підвищення рівня сприйняття теорії алгоритмізації є використання середовищ з виконавцями, що працюють у певній обстановці. Завдання з побудови алгоритмів допомагають розвивати логічне мислення, здатність планувати дії, покращують орієнтацію в просторі.

10:21 10.04.2024

ІІ ЕТАП ЗМАГАНЬ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ». ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ» З ФУТЗАЛУ 9 квітня 2024 року у спортивній залі Відокремленого структурного підрозділу «Глухівський агротехнічний фаховий коледж СНАУ» проходили змагання з футзалу серед юнаків 2012-2013 р.н.

ІІ ЕТАП ЗМАГАНЬ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ».  ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ» З ФУТЗАЛУ 9 квітня 2024 року у спортивній залі Відокремленого структурного підрозділу «Глухівський агротехнічний фаховий коледж СНАУ» проходили змагання з футзалу серед юнаків 2012-2013 р.н. закладів загальної середньої освіти на території Глухівської міської ради у рамках ІІ етапу змагань «Пліч-о-пліч». Всеукраїнські шкільні ліги». У змаганнях брали участь 5 команд - переможців І етапу.

09:30 10.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень