A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 Глухівської міської ради Сумської області

Дата: від до Скинути

Україна починається з тебе

До 21 листопада,  Революції Гідності була оформлена парламентом тематична виставка малюнків " Україна починається з тебе",здобувачів освіти та проведені виховні години,бесіди, переглянуті документальні відео фільми.

16:53 25.11.2023

Голоду чорні крила

До 90 роковин Голодоморів учнівським самоврядуванням була створена тимчасова тематична експозиція " Голоду чорні крила".А 25.11.о 16:00 долучились до Всеукраїнської акції "Запали свічку" та хвилини мовчання за жертвами Голодоморів.

16:52 25.11.2023

Співпраця із сектором ювенальної провенції з питань національно-патріотичного виховання

24 листопада у закладі освіти був проведений спільний захід  здобувачів освіти з Макаренком Артуром Івановичем, інспектором сектору ювенальної провенції Шосткинського районного управління поліції, з питань національно-патріотичного виховання. Інспектор зазначив, що ключовий пріоритет національно-патріотичного виховання — формування ціннісного ставлення особистості до українського народу, Батьківщини, держави, нації.     Мета заходу  — сприяти набуттю дітьми та молоддю досвіду патріотичних дій, вихованню в дусі патріотичного обов'язку. Зустріч пройшла у  дружелюбній атмосфері у формі бесіди.

15:09 24.11.2023

Пам'ятати заради майбутнього.

До 90-ї річниці подій Голодомору 1932-33 років.  Здобувачі освіти 10-А класу разом з учителем історії Самощенко М.О. відвідали тематичний захід у Глухівському міському краєзнавчому музеї, що був присвячений Дню пам'яті жертв Голодоморів. Учні ознайомилися зі до цього невідомими сторінками життя та виживання українців в умовах штучного голоду, дізналися про доброчинців нашої області та "кулінарні" рецепти тих страшних часів.

10:59 24.11.2023

Майстер-клас "Виготовлення квітки канзаші"

Майстер-клас "Виготовлення квітки канзаші". З метою поширення техніки канзаші при виготовленні українських символів учителем трудового навчання Кебець С.М. та ученицею 9-В класу Оздемір Софією був проведений майстер-клас для вчителів та батьків. Учасники ознайомилися із способами складання пелюсток. Під час зустрічі учасники виготовили квітку канзаші та отримали море позитивних емоцій.

10:39 24.11.2023

"ТИЖДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ"

В умовах сьогодення тема толерантності є дуже актуальною і важливою, тому ми повинні виховувати і розвивати в собі цю «терпимість» і бути толерантними один до одного. З метою формування  загальнолюдських моральних цінностей,  виховання у дітей терпимості та толерантності між учасниками освітнього процесу, в Глухівській ЗОШ №6 проведено "Тиждень толерантності". З учнями проведено цікаві заняття, квести, вправи. Дякуємо учасникам за активну участь, ініціативність та творчість!!!!

14:20 23.11.2023

«Пліч-о-пліч зі спортом»

«Пліч-о-пліч зі спортом» 23 листопада 2023 року у в закладі освіти відбувся велопробіг "Вулицями рідного міста" з фізичної культури для учнів 9 класів.

12:43 23.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень