A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 Глухівської міської ради Сумської області

Дата: від до Скинути

Обговорення питань майбутніх професій

Розважальні та освітні формати мають неабиякий вплив на вміння комунікувати  у сучасної  молоді. Вони не лише розширюють інформаційний простір, а й відкривають можливості для обміну ідеями, формування думок та взаємодії. У сьогоденні, де технології швидко розвиваються, обговорення майбутніх професій стає невід'ємною частиною життя молодого покоління. Насичено і  продуктивно обмінялися думками щодо вибору майбутніх професій  учасники самоврядування  вихованців МЦПО разом з учнями 10-А класу Глухівської ЗОШ №6. Молодь не тільки мала можливість поспілкуватися. переглянути різдвяний фільм, а й створити власний візерунок новорічних пряників, що зробило зустріч теплою  і невимушеною.

19:09 26.12.2023

Вітаємо з проходженням сертифікації!

Відповідальним кроком для вчителя є прохоження сертифікації. Сертифікація педагогічних працівників – це зовнішнє оцінювання професійних компетентностей педагогічного працівника, що здійснюється шляхом незалежного тестування, самооцінювання та вивчення практичного досвіду роботи. Можливість представити практичний досвід роботи, вміння розкрити себе у  самооцінюванні педагогічної майстерності  відповідно до критеріїв саме й дає педагогу участь у сертифікації.

12:36 25.12.2023

Святкування різдвяних свят українцями та приготування прикрас-смаколиків

Напередодні новорічних свят учні 1 та 3 класів філії Глухівський НВК: ДНЗ-ЗОШ І ступеня №5 Глухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 побували на майстер-класі в МЦПО. Педагоги Алла Панченко та Інна Гулакова розповіли про особливості святкування різдвяних свят українцями та приготування прикрас-смаколиків. Учні власноруч розписали новорічні пряники цукровою глазур’ю. Діти отримали масу позитивних емоцій, проявили свої творчі здібності.

12:25 25.12.2023

Щиро вітаємо з Різдвяними святами!

Щиро вітаємо з Різдвяними святами! Дослідження традицій учнями 3-В класу(Шум С. О.) Дякуємо #Національний_заповідник_Глухів за чудову подорож в минуле.

10:20 25.12.2023

Майстер-клас "Виготовлення підсвічників"

Напередодні новорічних свят учні 7-Б класу побували на майстер-класі. Діти власноруч виготовили гарні підсвічники, адже свічка - один з головних оберегів українців.

10:18 25.12.2023

Веселі канікули

Весело та цікаво розпочалися зимові канікули для здобувачів освіти 5-А класу. Діти відвідали ігровий центр «Ігроленд», де насолодилися смачною піцою, розважилися на атракціонах та наповнилися позитивними емоціями.

10:50 24.12.2023

«Пліч-о-пліч зі спортом»

«Пліч-о-пліч зі спортом» 20 грудня 2023 року відбувся міні-турнір з баскетболу для учнів 7-9 класів. Вид спорту: баскетбол.

10:07 21.12.2023

Солодкі подарунки

Напередодні новорічних свят учні 2-Б та 4-В класів побували на майстер-класі. Діти власноруч розписали пряники не тільки для себе, а й підготували смаколики для наших захисників. Коробку зі смачними подарунками передали волонтерам м.Глухів для військових.

16:08 20.12.2023

Новорічна магія

Пухнастий сніг, ароматні пряники, яскраві фарби у руках і творчість, яка нас об’єднує. Пряники – традиційне новорічне частування, що поєднує в собі функції десерту та смачного презенту. 🍪Їх готують напередодні різдвяних свят. На базі Глухівського професійного училища для учнів 5-В класу(класний керівник Худан Тетяна Григорівна) відбувся майстер-клас з розпису пряників, під чуйним керівництвом майстра виробничого навчання Анни Насоненко. Учні власноруч розмальовували цукровою глазур’ю пряникові фігурки та залюбки поринули в творчу атмосферу розпису.   Діти отримали безліч позитивних емоцій та незабутніх вражень

10:09 20.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень