A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 Глухівської міської ради Сумської області

Дата: від до Скинути

Волонтерська діяльність

Волонтерська діяльність є формою благодійної діяльності.Сьогодні парламентарі нашої школи знову відвідали МЦПО, з метою надання волонтерської допомоги для подолання наслідків збройної агресії Російської Федерації проти України та для захисту і збереження природи. Долучились до проєкту "Зелений простір". Зібрали більше 10 кг використаних батарейок,пластикових кришечок та пляшок, російської літератури.На цей раз взяли участь і здобувачі освіти 1 - 4 класів (1В,1Б,2А,3В,4В).Гостинно зустріла Інна Миколаївна Гулакова та провела релакс:побули на гостинах у білочки.

17:53 17.11.2023

Твій друг - безпечний рух.

Тиждень безпеки дорожнього руху у 1 -  В класі. Твій друг - безпечний рух. Правила вивчаємо - про безпеку дбаємо!

16:18 17.11.2023

Тренінг "Засвіти вогник толерантності"

Любов виникає з любові, коли хочу, щоб мене любили, я сам перший люблю (Григорій Сковорода) - під таким гаслом пройшли заходи до Міжнародного дня толерантності у філії Глухівський НВК: ДНЗ - ЗОШ І ступеня №5.  Практичним психологом закладу, Іриною Кравченко проведено: тренінг "Засвіти вогник толерантності" з педагогічним  колективом; онлайн-консультація з батьками "Як виховати толерантність у дітей?"; та творча робота з вихованцями ЗДО "Символ толерантності".

13:32 17.11.2023

Квітка толерантності.

Здобувачі освіти філії Будівельнівський НВК взяли участь у відзначенні Міжнародного дня толерантності. Для учнів була проведена виховна година "Що таке толерантність" Діти поглибили знання з теми, взяли участь у вікторині та квесті до дня толерантності. "Виростили" квітку толерантності.

09:25 17.11.2023

Любов до рідної мови

Однією з важливих передумов успішного навчання мови є виховання в учнів любові до рідної мови. Різноманітні та цікаві вправи з української мови вдосконалюють логічне мислення, рівень усного та писемного мовлення, виховують у дітей кмітливість, допитливість та наполегливість.

08:41 17.11.2023

«Пліч-о-пліч зі спортом»

16 листопада 2023 року  у закладі освіти відбувся спортивний квест "Мистецтво волейболу" з фізичної культури  для учнів 9 класів.

09:52 16.11.2023

16 листопада - День толерантності.

16 листопада - День толерантності. Останнім часом слово „Толерантність” набуло значної популярності. " Що значить толерантна людина? Що таке толерантний підхід? Чи так важливо бути толерантним?", щоб відповісти на ці питання, здобувачі освіти 10-А класу з класним керівником Самощеннко Л.О. підготували і провели захід „Оцінка значення толерантності у формуванні цілісної особистості молодої людини". Формою проведення обрали психологічний тренінг, під час якого виконали інтерактвні вправи, підготовані Співак Д.; взяли участь в анкетуванні "Ваш рівень толерантності”, складеному Максменко Т. " Коло думок" і "Відкритий мікрофон" дали змогу кожному учаснику висловитись та оцінити своє ставлення до загальної проблеми: "Чому суспільство ніколи не буде повністю толерантним?" Для розкриття проблеми презентацію створила Мєшкова А., а інформацію для роздумів виклала Козлова Ю.

09:40 16.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень