A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 Глухівської міської ради Сумської області

Дата: від до Скинути

Новорічна магія

Пухнастий сніг, ароматні пряники, яскраві фарби у руках і творчість, яка нас об’єднує. Пряники – традиційне новорічне частування, що поєднує в собі функції десерту та смачного презенту. 🍪Їх готують напередодні різдвяних свят. На базі Глухівського професійного училища для учнів 5-В класу(класний керівник Худан Тетяна Григорівна) відбувся майстер-клас з розпису пряників, під чуйним керівництвом майстра виробничого навчання Анни Насоненко. Учні власноруч розмальовували цукровою глазур’ю пряникові фігурки та залюбки поринули в творчу атмосферу розпису.   Діти отримали безліч позитивних емоцій та незабутніх вражень

10:09 20.12.2023

Свята

19 грудня, учні 2х класів ГЗОШ І-ІІІ ст.№6 продовжили святкування передноворічного та різдвяного свят. Знову до дітей завітали як позитивні так і негативні казкові герої:святий Миколай та його помічниця Сніжинка,Зима,Сніговик,Казка,а також Розбійники та Ябіда- карябіда.Дітки дуже весело провели час: пограли в ігри,потанцювали руханки, а головне отримали довгоочікувані подарунки.

10:07 20.12.2023

Новий рік - найкраще свято для дітлахів

Новий рік - найкраще свято для дітлахів.Не дивлячись на суворі будні ми сьогодні ризикнули та провели два ранки для учнів 1х  класів змішаної форми навчання.Треба було бачити радість в очах дітей,як вони уже засумували за такими заходами.Зустріч з казковими героями, з ними погратись у гру, затанцювати руханку, зробити фото напам'ять.Особлива подяка батькам діток, які не порахувались з часом і розділили радість свята.

09:30 19.12.2023

Виготовлення гномиків

Різдвяний дух тихенько ступає в наш край. Магія вогників і сюрпризів додає натхнення творити.

13:58 18.12.2023

Мінна небезпека для дітей

Дбаємо про мінну небезпеку для дітей! Здобувачі освіти нашого закладу освіти доєдналися до проходження онлайн -курсу "Мінна небезпека для дітей".

13:54 18.12.2023

14 грудня — День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

14 грудня — День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Чорнобиль — не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності десятків тисяч наших земляків, які брали участь у ліквідації її наслідків. Ризикуючи своїм життям і здоров’ям, вони виконали свій обов’язок і захистили людство від згубного впливу й подальшого поширення радіації. Подвиг цих людей навічно залишиться в пам’яті українського народу. Учні філії Будівельнівський НВК провели виховну годину "Чорнобиль - біль і подвиг", та вшанували пам"ять героїв хвилиною мовчання.

11:34 14.12.2023

«Пліч-о-пліч зі спортом»

«Пліч-о-пліч зі спортом» 13 грудня 2023 року відбулися змагання "Рух - енергія, здоров'я та краса" з фізичної культури для учнів 9 класів. Вид спорту: волейбол 🏐

09:26 14.12.2023

Встановлено новий рекорд України за найбільший Всеукраїнський онлайн-флешмоб до Дня ментального здоров’я.

Встановлено новий рекорд України за найбільший Всеукраїнський онлайн-флешмоб до Дня ментального здоров’я. 57 112 учасників та учасниць із 1904 навчальних закладів України долучилися до флешмобу #руханкасили, до якого у жовтні місяці долучилися педагоги нашого закладу освіти. ГО “Рух Олександра Педана “ДжуніорС”, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Міністерства освіти і науки України за залученість та зацікавленість у популяризації турботи про ментальне здоров’я серед дітей та молоді надіслав нам сертифікат. https://fb.watch/oVzJWfOWM5/

18:02 13.12.2023

Акція "16 днів проти насилля"

Щорічно з 25 листопада по 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. Практичним психологом проведено заходи, спрямовані на виховання людяності, відповідальності, поваги до гідності іншої людини та переосмислення життєвих цінностей.

09:28 12.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень