A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 Глухівської міської ради Сумської області

Дата: від до Скинути

«Діти майбутнього - 2023»

Підведено підсумки онлайн-конкурсу учнівської та студентської творчості «Діти майбутнього - 2023» в рамках ІІІ Міжнародного конкурсу "Змагаймось за нове життя", присвяченому Лесі Українці. ВІТАЄМО здобувачів освіти нашої школи, які стали переможцями:  🥈Трофименка Тимура, учня 1-А класу (класний керівник Карпицька О. В.), нагороджено дипломом ІІ степеня в номінації "Малюнок" та 🥉Демидчик Уляну, ученицю 3-В класу (класний керівник Шум С. О.), нагороджено дипломом ІІІ ступеня у номінації "Декламація". Усього до участі у конкурсі долучилися 12 учнів з обох класів. Дякуємо вам, діти! Пишаємося!

12:34 23.11.2023

Досвід педагогів нашого закладу освіти був презентований на ІІІ Всеукраїнських педагогічних читаннях

Досвід педагогів нашого закладу освіти був презентований на ІІІ Всеукраїнських педагогічних читаннях, присвячених дослідженню і впровадженню в освітню практику наукової спадщини доктора педагогічних наук, професора, дійсного члена НАПН України Олександри Яківни Савченко 9 листопада  у Києві. З доповіддю виступив Шерудило Андрій Васильович, кандидат педагогічних наук, доцент, директор ННІ Педагогіки і психології Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра довженка. Він представив напрацювання учителів початкових класів Гапонько Тетяни Миколаївни та Карпицької Олени Вікторівни під час висвітлення теми "Формування загальнолюдських цінностей майбутніх учителів початкової школи в умовах сьогодення.

12:33 23.11.2023

«Компетентнісний підхід в освіті: теорія і практика»

Педагоги нашого закладу освіти стали учасниками Всеукраїнського науково-методичного семінару «Компетентнісний підхід в освіті: теорія і практика» у змішаному форматі, який продовжив і розширив марафон традиційних регіональних семінарів, проведених Навчально-науковим інститутом педагогіки і психології Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка. 300 учених, науково-педагогічних працівників, керівників підрозділів освітніх закладів, учителів-практиків, аспірантів і магістрантів об'єдналися, щоб розглянути питання компетентнісного підходу. До семінару долучилися долучитися учасники з різних куточків України – Львів, Черкаси, Кременчук, Полтава, Прилуки, Путивль, Рівне, Суми, Умань, Маріуполь, Мукачево, Лебедин тощо. Присутні заслухали доповіді корифеїв наукової педагогічної спільноти – докторів наук, професорів, науковців-розробників підручників, директорів центрів професійного розвитку педагогічних працівників, а вчителі Нової української школи поділилися цінним практичним досвідом щодо шляхів  формування ключових і предметних компетентностей, загальнолюдських і національних цінностей в учнів прикордонної Сумщини, використання засобів візуалізації освітнього контенту, запровадження х’ютагогічного та тьюторського підходів.  До слова були запрошені наші вчителі початквоих класів: ✔️Гапонько Тетяна Мколаївна з темою "Формування загальнолюдських цінностей здобувачів початкової освіти в аспекті мовно-літературної галузі"; ✔️Карпицька Олена Вікторівна з темою "Засоби візуалізації освітнього контенту на уроках навчання грамоти". Джерело - https://www.facebook.com/po.gnpu.edu.ua/posts/pfbid02twvcL3UB3XMMY3QDJWHXBRwRuEytz4kEpQjKwBDUGUZiypca3rbsMC4C4soNvoSNl

11:59 23.11.2023

«Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення»

21 листопада на базі Глухівької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів #1 Глухівської міської ради Сумської області відбулися тренінги для вчителів початкових класів та асистентів педагогів у межах реалізації програми підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення», яка впроваджується в рамках Меморандуму про взаєморозуміння між МОН України та The LEGO Foundation. Тренерка Олена Дука ознайомила педагогів нашого закладу освіти з новими цікавими практиками діяльнісного підходу. Навчання було позитивним, результативним та натхненним.

11:57 23.11.2023

МОЇ ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ

МОЇ ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ Ми всі різні та несхожі одне на одного. Кожен з нас - неповторна особистість. Та для того, щоб жити у мирі та злагоді, потрібно дотримуватись певних правил та виконувати свої обов'язки. Дізнатися більше про права та обов'язки дітей мали змогу дівчатка 2-Г класу Глухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів #6 під час виховної години "Мої права та обов'язки ". У ході заняття, дітки створили квітку прав дитини та обговорили, які обов'язки мають учні.

12:31 22.11.2023

У шкільній бібліотеці для учнів освітнього закладу експонується книжкова виставка – пам'ять «Три колоски, закуті дротом», а у фоєй - виставка малюнків на тему «Свобода очима дітей».

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. Цей день було започатковано у 2014 році з нагоди початку двох революцій, які відбулися в Україні у ХХІ столітті: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. У шкільній бібліотеці для учнів освітнього закладу експонується книжкова виставка – пам'ять «Три колоски, закуті дротом», а у фоєй - виставка малюнків на тему «Свобода очима дітей».

10:30 21.11.2023

Вітаємо!!!

З 17 по 19 листопада в місті Вроцлав Республіка Польща, проходив чемпіонат Світу з військово-спортивного багатоборства який зібрав 239 спортсменів з 15 країн. До складу збірної України увійшли члени Глухівського військово-патріотичного клубу "Мужність" представники відокремленого підрозділу всеукраїнської федерації військово-спортивних багатоборств в Сумській області. За результатами стрільби та всестильового бою Марія Кулик, учениця 8-В класу, виборола срібло.

17:07 20.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень