A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 Глухівської міської ради Сумської області

Дата: від до Скинути

220-річчя з Дня народження нашого земляка  Миколи Маркевича - історика, фольклориста, етнографа

“… творячи свою національну державу, мусимо правильно розуміти сучасне, а це не можливо без знання своєї минувщини”. (І. Ворончук).  Під таким гаслом  у 3 класі філії НВК: ДНЗ-ЗОШ І ступеня №5  було проведено виховну годину до 220-річчя з Дня народження нашого земляка  Миколи Маркевича - історика, фольклориста, етнографа.

10:14 16.02.2024

16 лютого - День єднання

Сьогодні в Україні велике свято - День Єднання. Свято молоде, але таке потрібне нашій країні. Ми, учні 9-Б класу, також приєднались до святкування і провели у класі святкову виховну годину. Ми говорили про історію свята, чому воно таке важливе сьогодні. Провели цікаву вікторину про нашу рідну Україну, виготовили сердечки і долоньки, склали мапу України, об'єднавши всі області і Автономну республіку Крим. Ми знаємо, що ми єдині як ніколи і Україна в нас одна: рідна, гарна, найкраща і вільна.

10:09 16.02.2024

День дарування книги

14 лютого - Міжнародний день дарування книг. Учні філії Будівельнівський НВК дізнались про мету цього дня та її засновницю, розшифрували прислів’я, пригадали правила користування книгою та подарували напам’ять своїм однокласникам підписану книгу.

08:44 16.02.2024

МІННА БЕЗПЕКА

Інтерактивні уроки із мінної безпеки для молодшої та старшої школи, що розроблені ЮНІСЕФ спільно з ДСНС України, Міністерством освіти та науки України, Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та Національною поліцією, а також у співпраці з експертами з мінної безпеки, методистом та дитячим психологом Світланою Ройз.

12:19 14.02.2024

День закоханих

Нехай Надія та Любов ніколи не згасають у Ваших серцях!

12:13 14.02.2024

Акція "Подаруй книгу"

Сьогодні учні 9-Б класу доєднались до акції "Подаруй книгу" і відвідали шкільну бібліотеку. Учні з цікавістю послухали бібліотекаря Інну Олександрівну про започаткування одноіменного свята, а ще цікаві відомості про книги. І, звичайно, погодились одноголосно, що читати книжки треба і це дуже важливо і корисно. Діти подарували декілька книжок шкільній бібліотеці та пообіцяли бути активними її відвідувачами.

10:51 14.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень