A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 Глухівської міської ради Сумської області

Дата: від до Скинути

День українського козацтва

12 жовтня у 1-В класі ( Шум С. О.) відбувся майстер-клас з розпису медових пряників, присвячений Дню Українського козацтва. Діти створили унікальні, неперевершені, яскраві, запашні пряники-козаки, розписані з любов‘ю. Додому всі поверталися щасливі, з чудовими виробами.

09:01 13.10.2021

Посвята в козачата

12.10.21. - у переддень потрійного свята: Дня укр.козацтва,покрови пресвятої Богородиці та захисників та захисниць Вітчизни ми традиційно учнів 2 -х класів приймали у козачата.

08:59 13.10.2021

Легальна співпраця учнівської молоді:корисно для учнів та держави

Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів #6 разом із Фастівським академічним ліцеїм #9 ( директор Наталія Ріпко) долучилися до проєкту "Легальна співпраця учнівської молоді:корисно для учнів та держави". Ідея проєкту полягає в тому, щоб з'ясувати бажання та можливості здобувачів освіти легально працювати під час літніх канікул.Організатором засідання від нашого закладу стала учителька історії Люлмила Некрасова.

08:57 13.10.2021

Урок доброти

5 жовтня у 11-Б класі був проведений виховний захід, присвячений гуманному ставленню до тварин. Учні розповідали, чому необхідно виховувати любов до братів наших менших, повагу до вірності, відданості домашніх улюбленців, бути відповідальним за приручених тварин, розуміти цінность та недоторканность іншого життя.

08:56 08.10.2021

Свято осені

На базі філії Будівельнівський навчально-виховний комплекс: дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І ступеня Глухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 Глухівської міської ради Сумської області пройшло "Свято осені".Ось і до нашої школи завітала красуня Осінь. На святі учні розповідали вірші, співали та танцювали. Різноманіття овочів, фруктів та квітів втілились у чудові композиції, що організували виставку робіт у коридорі школи. Наприкінці свята відбувся гомінкий ярмарок. Чого там тільки не було: тістечка, пиріжки,свіжий хліб, яблучка, виноград.... ...Усі залишились у гарному настрої.

08:54 08.10.2021

Всеукраїнський урок доброти

Учні 4 - А класу (Гапонько Т. М.) долучилися до Всеукраїнського уроку доброти. ТРЕБА Й ЛЮДЯМ ПОВЧИТИСЯ ДРУЖИТИ У ТВАРИН!

08:53 08.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень