A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 Глухівської міської ради Сумської області

Дата: від до Скинути

Міжнародний день людей похилого віку

У всьому світі щорічно 1 жовтня відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні – ще й День ветерана. Уважається, що людина, яка дожила до похилого віку, гідна поваги навіть тільки тому, що їй це вдалося. Літня людина має винятковий досвід і терпіння, наполегливість у досягненні поставлених завдань. У нашому закладі освіти сьогодні також пройшли заходи щодо відзначення Дня людей похилого віку, Дня ветерана та Дня учителя. З метою вшанування людей похилого віку  у Глухівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №6 була проведена виховна година «Мудрі і багаті літами» з переглядом фільма. Здобувачі освіти закладу відвідали педагогів, привітали їх з Днем учителя. Учителі радо зустріли гостей та розповіли їм про довгі роки своєї праці.  Класні керівники провели виховні бесіди з метою: розкрити історію запровадження Міжнародного дня людей похилого віку; виховувати людяність, милосердя, співчуття і шанобливе ставлення до людей похилого віку; узагальнити знання учнів про правила поведінки вдома, в школі, в громадських місцях, прищеплювати навички правельного ставлення до старших, батьків, виявляти піклування про молодших, слабших.

10:47 04.10.2021

«Чорні сторінки Бабиного Яру»

«Чорні сторінки Бабиного Яру» - виховний захід для учнів 8-Г класу. Ця подія є однією з найтемніших сторінок історії України. Та про неї потрібно пам’ятати, адже саме так ми зможемо вшанувати пам’ять мільйонів жертв Голокосту. Даний захід покликаний сприяти формуванню стійкого негативного ставлення громадян до фактів дискримінації, зневаги до людської гідності та зазіхань на право на життя.

09:47 04.10.2021

Сортування сміття – це шлях до кращого життя

Сортування сміття – це шлях до кращого життя. В Україні щорічно викидають понад 10 млн. тонн сміття, з яких тільки 600 тисяч спалюється чи йде на вторинне перероблення. Тут і виникає логічне й водночас риторичне питання: «Що ж з рештою?». А решта захоронюються на полігонах та сміттєзвалищах, які займають понад 7% від загальної площі країни! Проблема довкілля сьогодні дуже актуальна.Тому кадети 8-А класу нашого закладу прийшли до висновку, що треба починати з себе: збирати пластикові пляшки прямо в класі та відносити їх до спеціальних контейнерів.

10:20 30.09.2021

Освітній процес

З 29.09.2021 року освітній процес у закладі освіти здійснюється у звичайному режимі, згідно розкладу. Чекаємо на вас.

14:43 28.09.2021

«Осінні фантазії»

24-27 вересня 2021 року у Глухівській загалноосвітній школі традиційно відбувся конкурс-виставка учнівських творчих робіт «Осінні фантазії», але цьогоріч дистанційно. Здобувачі освіти 5-7 класів створили чудові композиції, які надсилали у Classroom.

11:56 27.09.2021

Пісні, опалені війною

23 вересня 2021 року у міському  палаці культури відбувся фестиваль патріотичної пісні "Пісні, опалені війною". Наш заклад освіти безпосередньо  взяв участь у цьому заході. Вокально-танцювальний колектив "Барви" під керівництвом Тюльпи О.І. 8-й раз поспіль став лауреатом фестивалю. ВІТАЄМО!!!

13:48 24.09.2021

Я за мир в Україні

21 вересня 2021 року 1-Б кла сприєднався до проведення Дня миру.  Протягом дня був проведений конкурс малюнків «Я за мир в Україні»  Діти  висловили свою  життєву позицію на підтримку миру в Україні та світі. За допомогою олівця та кольорової гами створили неординарні дитячі шедеври.

15:07 22.09.2021

Подвигу не згасне слава

Минають роки, відлітають у вічність, але не згасне пам'ять про тих, хто віддав заради Перемоги життя. У філії Будівельнівський НВК до Дня партизанської слави були проведені виховні заходи. На виховній годині діти дізнались, що партизани - народні месники, сильні духом і чистою совістю люди, які здійснили внесок у наближення великої Перемоги над фашизмом. Був проведений конкурс малюнків "Подвигу не згасне слава". Память героїв вшанували покладанням квітів до меморіалу загиблим воїнам у с. Білокопитове.

15:00 22.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень