A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 Глухівської міської ради Сумської області

Сторінка на стадії наповнення.

Дата: від до Скинути

День матері

Своїх найрідніших, найкращих, найсучасніших матусь вітають першачки 1-Б класу.

15:48 12.05.2024

День матері

Особливі МАМИ- особливе СВЯТО. День Мами у 3-В класі (кл.керівник Шум С. О.)

15:44 12.05.2024

День Європи

Щороку 9 травня спільно з державами Європейського союзу Україна відзначає День Європи.  Протягом тижня з 6 по 10 травня 2024 року з метою ознайомлення здобувачів освіти з країнами Європи, їх особливостями, досягненнями, традиціями, формування єдиного європейського простору та ролі в ньому України у Глухівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №6 пройшли тематичні заходи: виховні години, бесіди «Україна – це Європа», «Хай сонечко сяє всім дітям Європи!», «Дружба – це сила, що об’єднує світ», «Вікно у світ європейської культури», «Європа – спільний дім»; круглі столи онлайн «Місце України у Європейському Союзі»; віртуальні екскурсії та мандрівки «Віртуальна подорож європейськими країнами», «Відкриваємо Європу», «Знати про Європу всім: і дорослим, і малим»; відеолекторії «Приєднуйся до європейців! Знаєш, чому це круто?», «Подорож країнами Європи». Здобувачі освіти стали активними учасниками онлайн-вікторини «Країни та міста Європи»; євроквесту «Галопом по Європі»; охоче відповідали на онлайн тести до Дня Європи «Що тобі відомо про Європу ?» Відзначення Дня Європи в Україні – це важливий крок у становленні України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи.

09:58 10.05.2024

День Європи

9 травня 2024 року Освітній центр Верховної Ради України провів масштабний просвітницький онлайн-захід до Дня Європи. Захід був скерований на висвітлення передумов створення та структури Європейського Союзу – міжнародної організації, яка стоїть пліч-о-пліч з Україною у нашій боротьбі за свободу та незалежність. Захід був скерований на реалізацію національно-патріотичного виховання молоді, а долучення до європейських цінностей, безумовно, увиразнює значущість євроінтеграційного вектору розвитку нашої держави.  Вчителі іноземних мов та здобувачі освіти Глухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 активно доєдналися до спеціального онлайн-уроку до Дня Європи та поглибили свої знання під час участі у всеукраїнській вікторині зі знання Європейського Союзу.

09:56 10.05.2024

Всесвітній день руху для здоров’я (World Move for Health)

На 10 травня припадає чергове спортивне свято, яке сьогодні відзначається у цілому світі – Всесвітній день руху для здоров’я (World Move for Health). Всесвітній день руху для здоров’я було офіційно впроваджено в суботу 10 травня 2003 р. Ініціаторами виступили держави-члени ВООЗ після успіху Всесвітнього дня охорони здоров’я на тему «Рух заради здоров’я», який відбувся у 2002 р. Державам-членам пропонується щороку відзначати День руху за здоров’я, щоб пропагувати фізичну активність як важливу для здоров’я та добробуту.

09:39 10.05.2024

Участь у пробному тестуванні загальнодержавного моніторингу якості освіти з української мови

9 травня, згідно графіку, для учнів 8-Б класу було організовано та проведено пробне тестування з української мови на платформі ВШО. Учні вчасно приєдналися до зустрічі, ознайомилися з алгоритмом проведення тестування, здійснили вхід на платформу згідно рекомендацій та пройшли пробний тест.

19:17 09.05.2024

Географічний квест " Моя Європа"

До Дня Європи в Україні 10-А клас ( кл.керівник Самощенко Л.О.) взяв участь у географічному квесті" Моя Європа". Щоб як найбільше дізнатись про особливості Європи та місце в ній нашої держави, учні подолали 5 станцій: " Інформаційну", де представили свої повідомлення про День Європи, "Картографічну" на якій показали знання політичної карти, " Пізнавальну " на якій відповіли на питання вікторини, Інтерактивну" де під час виконання вправ запам'ятовували прапори європейських держав та " Візуальну" на якій продемонстрували свої презентації до свята.

14:58 09.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень