A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 Глухівської міської ради Сумської області

Дата: від до Скинути

Вітаємо

Вітаємо переможця II етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з астрономії за зайняте ІІ місце - учня 11-Б класу - Ємельяненко Максим (підготувала - Хоруженко І.Ф.)

09:16 23.12.2021

Відомі німецькі поети та письменники

13 грудня у 9-Б класі було проведено бінарний урок з німецької мови (учитель Емельяненко Л.В.) та зарубіжної літератури (учитель Колтачихіна О. В.) на тему "Відомі німецькі поети та письменники (Bekannte deutsche Schriftsteller und Dichter)".

16:11 16.12.2021

"Славетний новеліст"

У 11-Б класі відбувся круглий стіл "Славетний новеліст" присвячений 150-річчю від дня народження Василя Стефаника. Учні обговорювали найцікавіші факти з життя автора, переглянули фільм про новелу "Камінний хрест", поділилися враженням про прочитані твори.

10:05 16.12.2021

Вітаємо

Вітаємо переможців II етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з біології:

09:26 15.12.2021

Вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

Учні філії Будівельнівський НВК долучились до дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Діти передивились відеоролик, виготовили символічні дзвони пам'яті. Хай залишиться в минулому і ніколи не повториться жах Чорнобильської катастрофи.

09:25 15.12.2021

Середня освіта (Мова і література (англійська))

Продовжуючи співпрацю між закладами освіти, відбулася зустріч вчителя німецької мови Глухівської ЗОШ І-III ступенів №6 Кадикової Наталії Володимирівни зі здобувачами вищої освіти 3 та 4 курсів спеціальності 014 Середня освіта освітньо-професійної програми «Середня освіта (Мова і література (англійська))» Навчально-наукового інституту філології та історії Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка. Під час онлайн-лекції були обговорені питання щодо особливостей вивчення другої іноземної мови; доцільності та особливостей мовної інтерференції у процесі вивчення учнями двох іноземних мов; консультування щодо навчання школярів в умовах дистанційної освіти; наведено приклади застосування ефективних методик та технологій викладання в закладах загальнох середньої освіти. Здобувачі освіти мали нагоду дізнатися про освітній заклад як базу проходження практики, з’ясували важливість отримання практичного досвіду та формування компетентностей, які допоможуть у подальшій професійній реалізації.

09:23 15.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень