A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 Глухівської міської ради Сумської області

Сторінка на стадії наповнення.

Дата: від до Скинути

Тиждень психології "Психологічна ресурсність усіх учасників освітнього процесу: розвиток стійкості та особистого зростання"

У Глухівській ЗОШ №6 з 22.04-26.04.2024р. проведено Тиждень психології під гаслом "Психологічна ресурсність усіх учасників освітнього процесу: розвиток стійкості та особистого зростання". Учасники освітнього процесу занурились в світ психології, аналізували свої емоції та почуття, розібрали техніки самодопомоги та самозаспокоєння в умовах стресу, адже в такий складний час здатність швидко відновлювати фізичні та душевні сили, адаптуючися до умов поточної життєвої ситуації є вкрай  необхідними. Дякуємо учасникам за активну участь в проведених заходах!

12:34 29.04.2024

Профорієнтаційна зустріч

24 і 26 квітня доцент кафедри комп'ютерних наук та інформаційних систем Державного торговельно-економічного університету (м.Київ) В.М.Базурін провів профорієнтаційну зустріч з учнями 11-Б та 10-Б класів. Під час бесіди учням була надана інформація про Державний торговельно-економічний університет, факультети і спеціальності університету. Учнів було детально ознайомлено з спеціальностями 122 "Комп'ютерні науки" і 126 "Інформаційні системи та мережі", специфікою навчання за даними спеціальностями, а також переліком посад, на яких можуть працювати випускники університету, які навчалися за цими спеціальностями.

09:42 29.04.2024

26 квітня 2024 року - ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ В ГЛУХІВСЬКІЙ ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ ШКОЛІ І-ІІІ СТУПЕНІВ №6

Згідно Графіку проведення Дня цивільного захисту, Тижня безпеки дитини та об’єктових тренувань з безпечної та швидкої евакуації на випадок пожежі у закладах освіти Глухівської міської ради у 2024 році, з метою підвищення готовності до проведення ефективних заходів щодо захисту учасників освітнього процесу при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру Глухівською загальноосвітньої школою І-ІІІ ступенів № 6 Глухівської міської ради Сумської області основних заходів цивільного захисту Глухівської загальноосвітньої школи І –ІІІ ступенів № 6 Глухівської міської ради на 2024 рік, а саме: 26 квітня 2024 року в Глухівській загальноосвітній школі І-ІІІ № 6 Глухівської міської ради проведено День цивільного захисту.

12:59 26.04.2024

ІІІ ЕТАП ЗМАГАНЬ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ». ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ» З БАСКЕТБОЛУ СЕРЕД ДІВЧАТ

ІІІ ЕТАП ЗМАГАНЬ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ». ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ» З БАСКЕТБОЛУ СЕРЕД ДІВЧАТ 24 квітня 2024 року на базі Шосткинського НВК: ЗОШ І-ІІ ступенів №6 ДНЗ ім. Героя Радянського Союзу Колодко М.О. Шосткинської міської ради проходив ІІІ етап «Пліч-о-пліч». Всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболу серед дівчат закладів загальної середньої освіти Шосткинського району. Учні Глухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6, переможці ІІ етапу, у ході цікавої та запеклої боротьби під керівництвом наставника Горобця Тараса Михайловича посіли ІІ місце. Вітаємо учениць та вчителя! #разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #

14:30 24.04.2024

#Найбільший_Урок_у_Cвіті

#Найбільший_Урок_у_Cвіті 17 Глобальних цілей (Цілей сталого розвитку), 169 завдань - новий план дій на період 2015-2030 рр, оголошений  Генеральною  Асамблеєю ООН, метою якого є виведення світу на траєкторію сталого та життєстійкого розвитку. Здобувачі освіти, вчителі та адміністрація закладу  були активними співрозмовниками протягом "Найбільшого уроку у світі".  Цьогоріч акцент приділений Цілі 4. Якісна освіта.  Учасники висловлювали судження щодо глобальних проблем людства, значення і можливості для отримання освіти, розв'язували кейси. Учні дійшли до висновку: щоб бути успішним потрібно розвивати зростаючий тип мислення; зрозуміли, що базові знання є фундаментом працьовитості і творчого підходу до навчання.

17:13 22.04.2024

Малювання в техніці Coffee -art

Для діток 2-Г класу Глухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів 6, шкільним психологом Квасник Світланою Анатоліївною, було проведене цікаве та захоплююче заняття. Одним із видів роботи було - малювання в техніці Coffee-art. Це оригінальна техніка створення картин за допомогою розчину натуральної кави. Такий вид роботи допомагає діткам не тільки проявити свою творчість та фантазію, а й відчути психологічне розвантаження.

13:35 22.04.2024

Моя платіжна картка

Дівчатка 2-Г класу Глухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 брали участь у Всеукраїнському дитячому конкурсі " МОЯ ПЛАТІЖНА КАРТКА" від Національного банку України. 

13:54 19.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень