A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 Глухівської міської ради Сумської області

Легальна співпраця учнівської молоді:корисно для учнів та держави

Дата: 13.10.2021 08:57
Кількість переглядів: 52

Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів #6 разом із Фастівським академічним ліцеїм #9 ( директор Наталія Ріпко) долучилися до проєкту "Легальна співпраця учнівської молоді:корисно для учнів та держави". Ідея проєкту полягає в тому, щоб з'ясувати бажання та можливості здобувачів освіти легально працювати під час літніх канікул.Організатором засідання від нашого закладу стала учителька історії Люлмила Некрасова.

11 жовтня відбулася ZOOM-конференція (#1), на якій, окрім наших здобувачів освіти, адміністрації закладу, була присутня начальник відділу освіти та депутат міської ради від партії "Наш край" Оксана Юдіна.

Здобувачі освіти 9-В класу Марина Малорошвило та Іван Нанай ознайомили присутніх з результатами опитування серед старшокласників ЗОШ І-ІІІ ступенів #6.

Обидві сторони обговорили питання щодо законодавчих умов для праці неповнолітніх, пропозиції щодо законодавчих змін з врегулювання їх праці.

Очікуваний результат проєкту: народні депутати України отримають звернення від молоді різних регіонів стосовно законодавчої ініціативи щодо змін правового регулювання праці неповнолітніх. Сподіваємось, що місцева влада зверне увагу на проблеми працевлаштування учнівської молоді і буде сприяти цьому на місцевому рівні.

Готуємось до прейдешньої онлайн-конференції #2!!!

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень