A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 Глухівської міської ради Сумської області

Дата: від до Скинути

Вітаємо

Вітаємо з перемогою у ІІ етапі Міжнародного конкурсу знавців української мови ім. Петра Яцика:

10:23 06.12.2021

Знаємо свої права - виконуємо обов'язки

З метою формування уявлення про права і свободи громадян України, ознайомлення учнів із Конституцією України, Конвенцією ООН про права дитини для учнів 5-Б класу було проведено заняття з елементами тренінгу "Знаємо свої права - виконуємо обов'язки". На занятті учні переглянули мультфільм "Права дітей", обговорили проблемні ситуації, говорили про те, що у нашій країні людина, її життя й здоров'я, честь і гідність , недоторканість і безпека визнаються найвищою соціальною цінністю. Особливу увагу приділили праву "Жодна дитина не повинна бути ображеною, приниженою". Дівчатка та хлопчики створили групові дерева "Я маю право". П'ятикласники зрозуміли, що необхідно не лише знати свої права, але й сумлінно виконувати свої обов'язки.

08:40 03.12.2021

Вітаємо

Старченко Аліна учениця 10 класу посіла І місце у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з географії.

13:32 02.12.2021

16 днів проти насильства

У рамках Всеукраїнської акція "16 днів проти насильства" для учнів 4-Б класу проведено заняття "Вміння жити і спілкуватися в колективі". На занятті учні вчились жити і працювати в колективі, навчались ввічливому спілкуванню з однолітками та дорослими, виявляти турботу про них. Школярі висловлювали свої думки, знаходили способи вирішення проблемних ситуацій. Розвивали вміння оцінювати свої вчинки, визначати свою роль у колективі, налагоджувати дружні стосунки, продовжували формувати навички спільної діяльності, взаєморозуміння та вхзаємоповагу.

12:13 01.12.2021

1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом

Сьогодні здобувачі освіти філії Будівельнівський НВК взяли участь у заході, присвяченому Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом. Діти дізнались, що таке СНІД і як від нього вберегтися, подивились відеоролик "1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом", вирішили, що кожен сам прокладає дорогу в майбутнє, тому повинен пам'ятати, що життя і здоров'я залежить від нього самого і його вчинків.

11:12 01.12.2021

Урок Доброти

30 листопада здобувачі освіти філіЇ Будівельнівський НВК побували на уроці ДОБРОТИ, виготовили квітки побажань, ділились своїми думками, дізнались, що робити добрі справи дуже просто Треба бути добрими щодня, щохвилини і завжди  пам'ятати, що добро починається з тебе.

11:10 01.12.2021

"Злочин проти нації"

У шкільній бібліотеці відкрито виставку "Злочин проти нації", присвячену вшануванню пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років. Ласкаво просимо всіх небайдужих до історії нашої країни до світлиці мудрості!

09:24 29.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень