A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 Глухівської міської ради Сумської області

Дата: від до Скинути

Присвоєння кадетських звань

13 жовтня 2021 року у Глухівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №6 пройшов День захисників та захисниць України. На виконання шкільної навчально-виховної програми кадетського класу та відповідно до Положення про присвоєння кадетських звань, з урахуванням дисциплінованості, успішності, виконання правил внутрішнього розпорядку та активну участь у суспільно значущих заходах були присвоєні звання сержант здобувачам освіти 7-А класу Давиденко Вероніці (офіцер-вихователь Кордюков Д.В.) та 8-А класу Зарубі Іллі, Немєць Софії й Ткаченку Владиславу (офіцер-вихователь Гайдук О.М.). Директор закладу Тетяна Говоруха вручила погони кадетам відповідно присвоєних звань.

13:02 13.10.2021

"Козацький гарт"

Здобувачі філії Будівельнівський НВК долучились до відзначення Дня захисників і захисниць України. У рамках місячника оборонно-масової роботи був проведений конкурс малюнків "Я - майбутній захисник", спортивні змагання "Козацький гарт". Діти привітали учасників АТО Бута О.В., Авраменко Ю.О., Шарипова М.В., які приймали безпосередню участь в обороні незалежності і територіальної цілісності нашої держави. Учні побажали героям здоров'я і мирного неба над головою.

10:26 13.10.2021

Козацький гарт

13 жовтня 2021 року у Глухівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №6 відбувся І (шкільний) етап фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт».

10:25 13.10.2021

День українського козацтва

12 жовтня у 1-В класі ( Шум С. О.) відбувся майстер-клас з розпису медових пряників, присвячений Дню Українського козацтва. Діти створили унікальні, неперевершені, яскраві, запашні пряники-козаки, розписані з любов‘ю. Додому всі поверталися щасливі, з чудовими виробами.

09:01 13.10.2021

Посвята в козачата

12.10.21. - у переддень потрійного свята: Дня укр.козацтва,покрови пресвятої Богородиці та захисників та захисниць Вітчизни ми традиційно учнів 2 -х класів приймали у козачата.

08:59 13.10.2021

Легальна співпраця учнівської молоді:корисно для учнів та держави

Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів #6 разом із Фастівським академічним ліцеїм #9 ( директор Наталія Ріпко) долучилися до проєкту "Легальна співпраця учнівської молоді:корисно для учнів та держави". Ідея проєкту полягає в тому, щоб з'ясувати бажання та можливості здобувачів освіти легально працювати під час літніх канікул.Організатором засідання від нашого закладу стала учителька історії Люлмила Некрасова.

08:57 13.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень