A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 Глухівської міської ради Сумської області

Дата: від до Скинути

Музична інтуїція

До весняного свята для учнів 6 - А та 9 - Г класів з ініціативи парламенту школи був проведений захід "Музична інтуїція". Захід проходив на конкурсній основі.Дві команди мали 4 завдання: повинні були вгадати за початком музики назву української пісні чи співака; за емодзі прочитати пісню; сказати назву фільму або мультфільму та за допомогою п 'ятьох слів із пісні - вгадати та проспівати її. Цією грою ми хотіли прищепити учням повагу до цінностей дружби, сприяти розвиткові критичного ставлення до себе і своїх особистих якостей, терпимості й коректності в спілкуванні з друзями. А головне відволікти увагу від сьогодення.Дати можливість на хвилинку забути про події в нашій країні.

11:20 09.03.2024

Компетентнісно-діяльнісний підхід

Реалізуючи компетентнісно-діяльнісний підхід до освітнього процесу,здобувачі освіти 3-А класу досліджували поетапний розвиток і ріст цибулини гіацинту.

09:42 07.03.2024

День народження Тараса Григоровича Шевченка

9 березня особлива дата для українців – День народження Тараса Григоровича Шевченка. Його називають нашим пророком, Великим Кобзарем і українським генієм. На уроці літературного читання учні 3-В класу(Шум С.О) влаштували справжнє детективне дослідження біографії поета. А найкраще все запамʼятовувати в порівнянні. Інформацію знайшли, зафіксували та запамʼятали.

09:40 07.03.2024

Мінна безпека

На долю нашої нації припали тяжкі часи, коли про безпеку можна тільки мріяти. Нова реальність диктує нам правила бути завжди пильними, навіть до найменших деталей. Ми постійно маємо бути напоготові та дбати про свою безпеку і безпеку своїх дітей, адже причин для хвилювання стало набагато більше. У місцях активних бойових операцій, раніше окупованій території й навіть локаціях, далеких від воєнних дій, постійно знаходять снаряди, міни та різні вибухові пристрої, які несуть колосальну загрозу не лише здоров’ю, а й життю людини.

09:39 07.03.2024

Обласна акція

Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 долучилася до обласної акції "Підтримуємо Героїв"

09:35 07.03.2024

Свято весни та чарівності

Разом з приходом весни оживає природа, починає розквітати, буяти різними фарбами. Цю красу і ніжність уособлюють дівчатка, мами та бабусі. Саме тому, учениці 2-Г класу Глухівської ЗОШ 6, вихованці гуртка " Я пізнаю світ " МЦПО ( керівник Ірина Чала) разом зі своїми мамами, сестричками та бабусями відвідали майстер-клас з оздоблення пряників та стали учасницями конкурсно-розважальної програми. У ході святкової програми дівчатка " варили борщ", пеленали ляльку, вгадували на смак фрукти, збирали сумочку для справжньої леді. Вітаємо зі святом весни, краси та чарівності! Нехай кожен день буде наповнений усмішками, любов'ю та вірою у щасливе та мирне майбутнє!

09:38 06.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень