A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 Глухівської міської ради Сумської області

Дата: від до Скинути

Національно-патріотичне виховання на уроках трудового навчання

У стінах Глухівської загальноосвітньої школи l-lll ступенів №6 відбувся воркшоп учителів трудового навчання "Національно-патріотичне виховання на уроках трудового навчання".  Були розглянуті питання творчого підходу до формування національно-патріотичного середовища на уроках трудового навчання (Ричка С.П.- консультант ЦПР ПП Глухівської міської ради). Кебець С.М., учитель трудового навчання, презентувала методичні рекомендації "Технологія виготовлення квітки канзаші'. Був проведений майстер-клас з теми "Технологія виготовлення вінка канзаші" ученицею 9-В класу Оздемір Софією. Під час заходу учасники отримали море позитивних емоцій та незабутніх вражень.

10:31 07.04.2024

Екожиття-наше МАЙБУТТЯ 2024

У рамках Обласного марафону "Екожиття - наше МАЙБУТТЯ 2024" у філії Глухівський НВК: ДНЗ -ЗОШ І ступеня №5 з метою формування свідомого ставлення до екологічних проблем та шляхів їх подолання у дітей молодшого шкільного віку були проведені виховні заходи "Ми за життя без сміття"  *#Обласний_марафон_ЕКОжиття_наше_МАЙБУТТЯ2024*

14:32 05.04.2024

Мінна безпека

У рамках просвіти з мінної безпеки у філії Глухівський НВК: ДНЗ -ЗОШ І ступеня №5  були проведені уроки безпеки "Знай і в біду не потрапляй".

14:16 05.04.2024

Мінна безпека

У рамках просвіти з мінної безпеки у філії Глухівський НВК: ДНЗ -ЗОШ І ступеня №5  були проведені уроки безпеки "Знай і в біду не потрапляй".

14:16 05.04.2024

Мінна безпека здобувачів освіти

Нова реальність, у якій ми тепер живемо, вимагає від нас нових знань. Ми постійно повинні дбати про безпеку – свою та наших дітей. А зараз ще й маємо вміти розпізнавати вибухонебезпечні предмети і знати правила поведінки. Цього ж треба навчати і наших дітей. У рамках проєкту з інформування учасників освітнього процесу щодо правил поведінки з вибухонебезпечними предметами; попередження нещасних випадків, викликаних потраплянням людини на міну, класний керівник 3-Б класу Шумара Н.М. разом з учнями обговорили тему "Мінна безпека" та поглибили свої знання про вибухонебезпечні предмети. Діти активно включались в інтерактивні завдання, відповідали на запитання, проходили тести. Головною метоюбуло ознайомлення з правилами мінної безпеки, а саме⁚ вміти розпізнавати вибухонебезпечні предмети, відрізняти попереджувальні знаки, знати правила поведінки та, головне, дотримуватися їх.

12:39 04.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень