A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 Глухівської міської ради Сумської області

Дата: від до Скинути

Участь у конференції

9 листопада 2023 року учениця 8-Б класу Лихошапка Анастасія разом із керівником-наставником, учителем української мови та літератури Хоменко Оленою Віталіївною  долучилися до активної участі в обласній науково-практичній конференції «Актуальні питання фольклору та фольклористики Сумщини», яка була проведена онлайн на факультеті іноземної та слов'янської філології Сумського державного педагогічного університету імені А.С.Макаренка.             До цього заходу також долучилися й студенти-філологи, викладачі та слухачі МАН. Змістовними, креативними та інформаційними були продемонстровані виступи учасників стосовно фольклору в різних регіонах Сумської області. Усі присутні мали можливість прослухати аудіозаписи, побачити відеозаписи фольклорних колективів, дізнатися інформацію про старожилів, які традиції та обряди є розповсюдженими в нашій мальовничій місцевості.        Це був лише тільки початок, а в результаті буде створено творчу збірку фольклорного дослідження Сумщини.

17:41 10.11.2023

Профорієнтаційна робота у Глухівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №6

Профорієнтаційна робота у Глухівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №6 09 листопада здобувачі освіти 9-11 класів приєдналися до онлайн-зустрічі Дня відкритих дверей НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ. У програмі: вітальне слово та презентація університету від ректора Станіслава Ніколаєнка, інформація щодо особливостей вступної кампанії від відповідального секретаря приймальної комісії Сергія Ковалевського, знайомство із Сенатом студентської організації від її лідера Олександра Вертелецького, перевагами навчання, можливостями творчого і спортивного розвитку від завідувачів кафедри фізичного виховання Миколи Костенка, кафедри культурології Ірини Майданюк, кафедри військової підготовки Валерієм Шевчуком.

12:13 09.11.2023

«Пліч-о-пліч зі спортом»

08 листопада 2023 року  у закладі освіти відбувся спортивний квест «Спритні, дужі, небайдужі, і кмітливі, і грайливі»- девіз проведення заходу з фізичної культури  для учнів 3-4 класів.

12:09 08.11.2023

Заняття з малювання

Малювання - це творче заняття, яке не тільки розвиває дитину, а й допомагає долати стрес. Малюючи, діти виражають себе через це заняття. Малювання формує гарний почерк, вчить помічати дрібниці, розвиває дрібну моторику, пам'ять та координацію. Тож давайте своїй дитині свободу самовираження у цьому творчому процесі!

16:52 07.11.2023

Зустріч вихователів Глухівського НВК5 зі студентами 21 та 31 груп ДО спеціальність 012 Дошкільна освіта ВМП "Професійно-педагогічного фахового коледжу ГНПУ ім. О. Довженка"

2 листопада відбулась зустріч вихователів Глухівського НВК5 зі студентами 21 та 31 груп ДО спеціальність 012 Дошкільна освіта ВМП "Професійно-педагогічного фахового коледжу ГНПУ ім. О. Довженка", які наданий час проходять безвідривну навчальну практику "Спостереження в групах дітей дошкільного віку". Під час зустрічі вихователь-методист Чала Ольга Василівна познайомила майбутніх колег з педагогікою М.Монтессорі, а саме: дидактичними та настільними іграми для розвитку та навчання дітей за даною технологією. Вихователь закладу Соболь Тетяна Петрівна презентувала свої м'які книжечки-лепбуки, основані на іграх за технологією М.Монтессорі. Також під час зустрічі вихователями був проведений майстер-клас по створенню ігор для дітей раннього дошкільного віку з підручного матеріалу.

14:23 07.11.2023

Вітаємо!!!

04 листопада 2023 року відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури. Вітаємо учениць 10-А класу Мєшкову Анастасію із зайняти І місцем (учитель Лагута О.П.) та 7-Б класу Кульшу Кіру із зяйнятим ІІ місцем (учитель Бороденко Н.М.). 

18:02 05.11.2023

ВІТАЄМО!

З 27 по 29 жовтня, у місті Вінниця, пройшов чемпіонат України з ушу, де брали участь понад 500 учасників з усієі краіни. Збірну Сумськоі області представляла команда міста Глухів, до складу якоі входили учні ЗОШ №6 - Лихошапка Павло (4-Б клас), Козловський Нікіта (8-В клас) та Морозов Богдан (9-Г клас). У запеклій трьохденній боротьбі спортсмени вибороли відповідні місця: Лихошапка Паша - 2 місце ; Козловський Нікіта - 3 місце; Морозов Богдан- дві бронзові нагороди! Бажаємо спортсменам подальших успіхів у спорті та навчанні. Команду до змагань готував учитель фізичної культури ЗОШ №6, тренер спортивного клубу "Ринг+татамі" ,майстер спорту України з ушу - Горобець Тарас.

14:30 02.11.2023

«Пліч-о-пліч зі спортом»

02 листопада 2023 року  відбувся спортивно-масовий захід серед здобувачів освіти 8-9 класів "Квест з м"ячем".

09:35 02.11.2023

Зустрічі з психологом

Сьогодні в філії Глухівський НВК: ДНЗ -ЗОШ І ступеня №5 Глухівської ЗОШ І -ІІІ ступенів №6 відбулася зустріч педагогів дошкільного закладу і практичного психолога . Під час семінару, в теплій атмосфері доброзичливості, відбувся взаємообмін фахівців досвідом роботи щодо полегшення адаптації дитини до ЗДО.

19:21 30.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень