A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 Глухівської міської ради Сумської області

Дата: від до Скинути

Поведінка учнів на воді під час літнього купального сезону

Життя людини завжди було тісно зв’язане з водою. Це й не дивно, адже вода вкриває понад 70% поверхні нашої планети. Ще з давніх – давен у багатьох народів світу високо цінувалося вміння плавати. А плавання – один з найкорисніших видів руху. Адже коли людина пливе, працюють майже всі групи м’язів, а хребет навпаки – розвантажується. З метою запобігання нещасним випадкам із учасниками освітнього процесу на водних об’єктах, ефективного реагування на нещасні випадки на воді, у Глухівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №6 протягом тижня були проведені заходи щодо поведінки учнів на воді під час літнього купального сезону.

13:16 19.04.2024

Робота учніського самоврядування

Сьогодні відбулася музична вікторина для учнів 8-А класу . Здобувачі освіти брали активну участь в музичних конкурсах, вікторинах .Команда переможців отримала грамоту і солодкий презент. Дякуємо Ользі Григорівні та учнівському самоврядуванню за організацію та проведення

09:50 17.04.2024

Школярі висадили більше 30 туй біля лавандової клумби.

#Обласний_марафон_ЕКОжиття_наше_МАЙБУТТЯ2024 Здобувачі освіти 11-А та 11-Б класів Глухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 (класні керівники Кебець С.М. та Колтачихіна О.В.) долучилися до загальнонаціональної акції єднання та віри «Випускники - 2024 року для майбутніх поколінь». Школярі висадили більше 30 туй біля лавандової клумби. Випускники війни - це майбутні архітектори нової України - незламної і зеленої! Це покоління, яке будуватиме і відбудовуватиме нашу Україну після Перемоги! Кожен випускник посадив кущ туї, щоб через 20 років вже своїм дітям показати, якою сильною була віра в нашу Державу.

09:48 17.04.2024

Всесвітній день авіації та космонавтики

12 квітня учасники освітнього процесу філії Глухівський НВК: ДНЗ -ЗОШ І ступеня №5  до Всесвітнього дня авіації та космонавтики здійнили "космічні подорожі" під час яких діти не тільки дізнались більше про космос та Україну, як космічну державу, але й моделювали  Сонце, космічні апарати та уявляли себе на місці космонавтів.

15:25 12.04.2024

Всесвітній день авіації та космонавтики

12 квітня все людство відмічає Всесвітній день авіації та космонавтики. Це свято з'явилось на честь першого польоту у космос людини і тим самим воно підкреслює нестримну жагу людського роду до пізнання нових знань. Своїми знаннями про Всесвіт обмінялись на різновіковому заході ( вчитель Самощенко Л.О.) учні 11-Б та 6-В класів. Старшокласники підотуували для шестикласників змістовну презентацію про космос та цікаві завдання. А ті у свою чергу познайомили одиннадцяткласників із різними моделями Сонячної системи.

12:58 12.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень