A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 Глухівської міської ради Сумської області

Дата: від до Скинути

#Обласний_марафон_ЕКОжиття_наше_МАЙБУТТЯ2024

Щороку 1 квітня світ відзначає Міжнародний день птахів, який проходить з метою привернення уваги до проблем збереження пташиного світу. Ця дата була обрана не просто так – у 1906 році саме в цей день була підписана Міжнародна конвенція з охорони птахів. А ще це свято символізує прихід весни та повернення пернатих з місць зимівлі. Учні початкової школи ЗОШ №6 долучились до свята та створили чудові роботи: першокласники – пластилінову аплікацію з гусями, що повертаються з вирію, учні 2-х класів – чудових ластівок, а четверті класи – білосніжних лелек в техніці оригамі. #Обласний_марафон_ЕКОжиття_наше_МАЙБУТТЯ2024

09:43 01.04.2024

Весняні канікули - пора відпочинку, радості, оновлення, краси і досліджень. 

Весняні канікули - пора відпочинку, радості, оновлення, краси і досліджень.  Учні філії Глухівський НВК: ДНЗ -ЗОШ І ступеня №5  на канікулах досліджували українські народні казки,  сезонні зміни та весняні первоцвіти.

14:12 29.03.2024

Майстер-клас з малювання "Краса весняної природи"

Майстер-клас з малювання "Краса весняної природи". Весна - пора пробудження природи. Діти з Будівельнівського НВК-ДНЗ відгадували загадки про весняні квіти, слухали звуки весни, намалювали пейзаж "Квітучий сад".

10:14 29.03.2024

МИ ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ

"МИ ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ" Зараз весняне прибирання території нашої школи перебуває в активній фазі – з приходом весни все оживає та зеленіє… Сьогодні 28 березня,   учителі нашого закладу освіти активно долучилися до весняних робіт з прибирання  шкільної території та її благоустрою. Адже правильний настрій – половина успіху. Гарна погода, бадьорий настрій, весняна завзятість, працьовитість  дали свої результати – територія школи охайна та чиста.

13:23 28.03.2024

Вітаємо!!!

Вітаємо Лихошапку Анастасію, ученицю 8-Б класу, за зайняте ІІ місце в регіональних Шевченківських читаннях «Творчість Тараса Шевченка в національно- духовному вимірі сьогодення», які проходили 06.03.2024 в Сумському державному педагогічному університеті імені А.С.Макаренка. 

10:04 26.03.2024

Весняні канікули

Здобувачі освіти 5-А класу разом із класним керівником Хоменко О.В. відвідали майстер- клас із виготовлення піци. Дітям запропонували зробити начинку за власним бажанням, розповіли історію виготовлення піци, поділилися секретами приготування тіста. І наостанок дітлахи мали змогу поласувати своїми смачними виробами. Щиро вдячні майстрам за подаровані дітям миті радості.

12:42 25.03.2024

ВІТАЄМО!

Нещодавно у місті Київ пройшов Міжнародний двотуровий конкурс мистецтв "Жити, вірити, творити", який об'єднав творчих дітей навколо мистецтва та краси. Учениця 8-Б класу Анастасія ЛИХОШАПКА (творча майстерня "Сувенірна мозаїка", керівник МЦПО Наталія СОТНІЧЕНКО) взяла участь з авторським виробом та нагороджена Дипломом І ступеня.

09:33 21.03.2024

22 березня - Всесвітній День води

22 березня - Всесвітній День води. Вода – одне з найцінніших багатств, подарованих людині природою. Без води, як і без повітря, неможливе існування всіх живих істот і людини, у тому числі. Але водні запаси на нашій планеті обмежені та важкодоступні. 2/3 населення проживає в аридних умовах. Україна також належить до маловодних територій. Тому, щоб познайомити шестикласників із проблемами використання та охорони води, особливостями водойм України та нашої місцевості, учні 11-А класу (під керівництвом учителя географії Самощенко Л.О.) підготували і провели для 6-а і 6-г класів заходи « День води» та « День річок» Цікаві конкурси , ребуси, інтерактивні вправи допоможуть дітям молодшого підліткового віку оцінити важливість води та можливості її збереження кожною людиною.

09:31 21.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень