A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 Глухівської міської ради Сумської області

Дата: від до Скинути

вимірювання маси й розмірів різних тіл

Під час практичної роботи з природознавства учні 5-х класів проводили вимірювання маси й розмірів різних тіл. (Учитель географії Калиновська І.М.)

14:30 25.10.2021

Жива та нежива природа навколо нас

Захист проектів учнями 5- х класів З природознавства. Тема навчального проєкту " Жива та нежива природа навколо нас". (Учитель географії Калиновська І.М.)

14:29 25.10.2021

"Козацькі забави"

До Дня захисників України юні козачата 3-Б та 3-В класів брали участь у спортивно-розважальній грі "Козацькі забави".

09:46 19.10.2021

Козацькі забави

Напередодні Дня українського козацтва учні 4-Б та 4-Г класів ( кл. керівники Прохода Л.В. та Семененко В.О.) взяли участь у традиційних змаганнях "Козацькі забави". Ідеєю заходу був не лише фізичний розвиток наших школярів, але й прагнення залучити учнів до національних традицій, звичаїв та обрядів; загальнолюдських цінностей козацької моралі.

09:45 19.10.2021

Присвоєння кадетських звань

13 жовтня 2021 року у Глухівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №6 пройшов День захисників та захисниць України. На виконання шкільної навчально-виховної програми кадетського класу та відповідно до Положення про присвоєння кадетських звань, з урахуванням дисциплінованості, успішності, виконання правил внутрішнього розпорядку та активну участь у суспільно значущих заходах були присвоєні звання сержант здобувачам освіти 7-А класу Давиденко Вероніці (офіцер-вихователь Кордюков Д.В.) та 8-А класу Зарубі Іллі, Немєць Софії й Ткаченку Владиславу (офіцер-вихователь Гайдук О.М.). Директор закладу Тетяна Говоруха вручила погони кадетам відповідно присвоєних звань.

13:02 13.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень