A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 Глухівської міської ради Сумської області

Мінна безпека здобувачів освіти

Дата: 04.04.2024 12:39
Кількість переглядів: 8

Нова реальність, у якій ми тепер живемо, вимагає від нас нових знань. Ми постійно повинні дбати про безпеку – свою та наших дітей. А зараз ще й маємо вміти розпізнавати вибухонебезпечні предмети і знати правила поведінки. Цього ж треба навчати і наших дітей.
У рамках проєкту з інформування учасників освітнього процесу щодо правил поведінки з вибухонебезпечними предметами; попередження нещасних випадків, викликаних потраплянням людини на міну, класний керівник 3-Б класу Шумара Н.М. разом з учнями обговорили тему "Мінна безпека" та поглибили свої знання про вибухонебезпечні предмети.
Діти активно включались в інтерактивні завдання, відповідали на запитання, проходили тести. Головною метоюбуло ознайомлення з правилами мінної безпеки, а саме⁚ вміти розпізнавати вибухонебезпечні предмети, відрізняти попереджувальні знаки, знати правила поведінки та, головне, дотримуватися їх.

Возможно, это зарисовка (3 человека и текст)Возможно, это изображение 2 человека и текстВозможно, это изображение 3 человека и текстВозможно, это изображение 2 человека и текст «экрана остановить совместное использование MIHICTEpCTBO тиінауки украни андрй ступаченко ми вже неодноразово нагадували, що наразй важливо дотримуватися правил безпеки. якщо перебуваеш на двор чи в парку, το не пидходь не беридо рук пдозрлих предметв. краще поведом про це батькам або дорослим, також не забувай дбати про свойх улюблених тварин. повертаюся до роботи, бо мй обов'язок- обов' рятувати життя та територй, ти будь слухняним уважним. Egorchick27K иринаниколаевна»Возможно, это изображение ‎1 человек и ‎текст «‎ызапустили овместное спользование боеприпас, що не вибухнув (нвб) вибухонебезпечний предмет, який був вистрлений, скинутий, запущений або випущений, проте не вибухнув через або несправнисть, або конструкцю, або 3 будь- якой i̇ншой причини варюша. の @ 2 #F11 #+F12 prtsc 6 Delete W 8 9 kg 0 Backspace لله P щ 3 [ X 8 Enter 6‎»‎‎Возможно, это изображение 1 человек, игрушка и текст «мина-пастка вибуховий чи невибуховий пристрий (наприклад, капкан) або инший матерал, який навмисно лагутаоксана встановлюють для спричинення смерт або поранень внаслдок дотику до об' екту, що здаеться нешкдливим света або виконання зазвичай безпечной дн. варюша. дама Delete 8 9 Backspace 8»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень