A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 Глухівської міської ради Сумської області

Учнівське самоврядування

Дата: 09.09.2021 09:07
Кількість переглядів: 67

Учнівське самоврядування давно стало невід'ємною частиною шкільного життя: його представники беруть активну участь як у навчально-виховному процесі, так і в позаурочному часі.
 9 вересня відбулося засідання комісії з вибору голови на посаду учнівського самоврядування опорного закладу Глухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів #6.
До засідання ретельно готувалися аж чотири кандидати: Страчено Аліна (учениця 10 класу), Шутко Альона (учениця 8-Б класу), Сухенко Вероніка (учениця 9-А класу), Левшенюк Кіра (учениця 9-В класу), які представляли свої програми перед комісією у складі голови- Говорухи Тетяни Миколаївни, директора школи; членів комісії: Лагути Оксани Петрівни, заступника директора з виховної роботи; Бороденко Наталії Миколаївни, учителя української мови та літератури; Ткаченко Емми, члена учнівського самоврядування, учениці 11-Б класу.
Цілий тиждень кандидати ретельно готувалися до засідання комісії: обговорювали завдання, перспективи розвитку роботи учнівського самоврядування з учителями та учнями, ураховували побажання й рекомендації. А сьогодні перед комісією представили свої передвиборчі програми. 
Цікавим і насиченим було обговорення виступів кандидатів. Кандидати отримували запитання від комісії щодо пропозицій урізноманітнення учнівського дозвілля, і навіть вступали в дискусії зі своїми опонентами. І, нарешті, після голосування, комісією було вирішено обрати головою учнівського самоврядування ЗОШ #6 Страченко Аліну.
Тож бажаємо Аліні креативних ідей і правильних рішень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень