A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 Глухівської міської ради Сумської області

Сторінка на стадії наповнення.

Дата: від до Скинути

Мультфільм «Хитрий туберкульоз»

Глухівське відділення Шосткинського районного відділу ДУ «Сумський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» надає посилання на мультфільм «Хитрий туберкульоз» із серії «Стань дослідником»

09:19 15.03.2024

ІІ етап змагань "Пліч-о-пліч.Всеукраїнські шкільні ігри"

ІІ ЕТАП ЗМАГАНЬ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ». ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ» 07 березня 2024 року стартував ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч». Всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти на території Глухівської міської ради. 40 учениць закладів загальної середньої освіти Глухівської міської ради брали участь у змаганнях з баскетболу серед дівчат 2010 року народження та молодші. У ході цікавої гри визначились переможці: І місце – Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6. Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами відділу освіти та отримали солодкі подарунки. Вітаємо переможців та всіх учасників змагань, бажаємо успіхів!  #разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #

19:13 11.03.2024

Книжкова вітальня

З нагоди 210-их роковин народження Тараса Шевченка розпочалися Шевченківські дні.  Заходи розпочалися презентаціями Книжкової вітальні «Живи у віках, Шевченкова доле!» та вернісажем-золотословом «Шевченкова абетка».

20:20 09.03.2024

Музична інтуїція

До весняного свята для учнів 6 - А та 9 - Г класів з ініціативи парламенту школи був проведений захід "Музична інтуїція". Захід проходив на конкурсній основі.Дві команди мали 4 завдання: повинні були вгадати за початком музики назву української пісні чи співака; за емодзі прочитати пісню; сказати назву фільму або мультфільму та за допомогою п 'ятьох слів із пісні - вгадати та проспівати її. Цією грою ми хотіли прищепити учням повагу до цінностей дружби, сприяти розвиткові критичного ставлення до себе і своїх особистих якостей, терпимості й коректності в спілкуванні з друзями. А головне відволікти увагу від сьогодення.Дати можливість на хвилинку забути про події в нашій країні.

11:20 09.03.2024

Компетентнісно-діяльнісний підхід

Реалізуючи компетентнісно-діяльнісний підхід до освітнього процесу,здобувачі освіти 3-А класу досліджували поетапний розвиток і ріст цибулини гіацинту.

09:42 07.03.2024

День народження Тараса Григоровича Шевченка

9 березня особлива дата для українців – День народження Тараса Григоровича Шевченка. Його називають нашим пророком, Великим Кобзарем і українським генієм. На уроці літературного читання учні 3-В класу(Шум С.О) влаштували справжнє детективне дослідження біографії поета. А найкраще все запамʼятовувати в порівнянні. Інформацію знайшли, зафіксували та запамʼятали.

09:40 07.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень