A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 Глухівської міської ради Сумської області

Сторінка на стадії наповнення.

Дата: від до Скинути

МИ ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ

"МИ ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ" Зараз весняне прибирання території нашої школи перебуває в активній фазі – з приходом весни все оживає та зеленіє… Сьогодні 28 березня,   учителі нашого закладу освіти активно долучилися до весняних робіт з прибирання  шкільної території та її благоустрою. Адже правильний настрій – половина успіху. Гарна погода, бадьорий настрій, весняна завзятість, працьовитість  дали свої результати – територія школи охайна та чиста.

13:23 28.03.2024

Вітаємо!!!

Вітаємо Лихошапку Анастасію, ученицю 8-Б класу, за зайняте ІІ місце в регіональних Шевченківських читаннях «Творчість Тараса Шевченка в національно- духовному вимірі сьогодення», які проходили 06.03.2024 в Сумському державному педагогічному університеті імені А.С.Макаренка. 

10:04 26.03.2024

Весняні канікули

Здобувачі освіти 5-А класу разом із класним керівником Хоменко О.В. відвідали майстер- клас із виготовлення піци. Дітям запропонували зробити начинку за власним бажанням, розповіли історію виготовлення піци, поділилися секретами приготування тіста. І наостанок дітлахи мали змогу поласувати своїми смачними виробами. Щиро вдячні майстрам за подаровані дітям миті радості.

12:42 25.03.2024

ВІТАЄМО!

Нещодавно у місті Київ пройшов Міжнародний двотуровий конкурс мистецтв "Жити, вірити, творити", який об'єднав творчих дітей навколо мистецтва та краси. Учениця 8-Б класу Анастасія ЛИХОШАПКА (творча майстерня "Сувенірна мозаїка", керівник МЦПО Наталія СОТНІЧЕНКО) взяла участь з авторським виробом та нагороджена Дипломом І ступеня.

09:33 21.03.2024

22 березня - Всесвітній День води

22 березня - Всесвітній День води. Вода – одне з найцінніших багатств, подарованих людині природою. Без води, як і без повітря, неможливе існування всіх живих істот і людини, у тому числі. Але водні запаси на нашій планеті обмежені та важкодоступні. 2/3 населення проживає в аридних умовах. Україна також належить до маловодних територій. Тому, щоб познайомити шестикласників із проблемами використання та охорони води, особливостями водойм України та нашої місцевості, учні 11-А класу (під керівництвом учителя географії Самощенко Л.О.) підготували і провели для 6-а і 6-г класів заходи « День води» та « День річок» Цікаві конкурси , ребуси, інтерактивні вправи допоможуть дітям молодшого підліткового віку оцінити важливість води та можливості її збереження кожною людиною.

09:31 21.03.2024

Всесвітній день Землі.

Сучасний світ зіткнувся з однією з найбільших екологічних катастроф внаслідок війни, що триває в Україні. Приверненню уваги до стану довкілля української та світової спільноти був присвячений міжнародний проєкт «Green REstoration Academy», що відбувся у гібридному форматі 14 -16 березня у м.Суми. Його учасниками стали Зінченко Ілля – переможець ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу МАН ( секція екологія) та його наукові керівники - Гулакова І.М та Самощенко Л.О. Заняття триденної онлайн- школи сприяли розвитку знаннь у сфері екології, дозволили детально дізнатись про екоцид та знищення природи нашого краю під час повномасштабного вторгнення. Учасники не тільки отримали інформацію про вищезазначені теми, але й мали нагоду взяти участь у різноманітних цікавих заходах. Зокрема у хакатоні, під час якого Ілля представив роботу своєї групи з питання мінімізації впливу війни на ландшафти та власні надбання у його вивченні. Отриманою інформацією та досвідом , він поділився з однокласниками на заході « Земля – наш спільний дім: загрози і виклики сучасності», присвяченому Всесвітньому дню Землі.

13:42 20.03.2024

Мультфільм «Хитрий туберкульоз»

Глухівське відділення Шосткинського районного відділу ДУ «Сумський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» надає посилання на мультфільм «Хитрий туберкульоз» із серії «Стань дослідником»

09:19 15.03.2024

ІІ етап змагань "Пліч-о-пліч.Всеукраїнські шкільні ігри"

ІІ ЕТАП ЗМАГАНЬ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ». ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ» 07 березня 2024 року стартував ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч». Всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти на території Глухівської міської ради. 40 учениць закладів загальної середньої освіти Глухівської міської ради брали участь у змаганнях з баскетболу серед дівчат 2010 року народження та молодші. У ході цікавої гри визначились переможці: І місце – Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6. Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами відділу освіти та отримали солодкі подарунки. Вітаємо переможців та всіх учасників змагань, бажаємо успіхів!  #разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #

19:13 11.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень